top of page

AV Care

ONTZORGT IN BEELD & GELUID

AKOESTISCHE PANELEN

IMG_2997.jpg

GELUID IN BALANS EN JE INTERIEUR VERVRAAIT

Aangename akoestiek zorgt voor het relaxt kunnen luisteren naar muziek. Zonder ongecontroleerde bass tonen of een hinderlijke nagalm. Dit gebeurt vaak in een "hard" interieur ( minimalistische indeling, gebruik van stenen vloer, weinig of geen gordijnen/vloerkleden ). Vroeger zag je absorptiepanelen alleen in muziekstudio's maar nu heeft AV Care een mooie oplossing voor bij jou in huis. Absorptie van geluid en "art" in je woning samen laten gaan en in balans brengen. De akoestische panelen van AV Care worden voorzien van eigen print naar keuze en de print is verlijmd op het absorberende materiaal, gevangen in een geanodiseerd slijtvast frame.

HOE KAN HET EN HOE WERKT HET ?

Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Deze lange vezels hebben de eigenschap om geluidsgolven goed te kunnen absorberen. Een spouw tussen het materiaal en de wand zorgen voor een nog groter absorberend vermogen. Voor het personaliseren van de akoestische panelen krijg je volledig de vrije hand en natuurlijk kan AV Care je bij de juiste keuze van print begeleiden. Panelen zijn er in 2 kwaliteiten, Basic en Premium waarbij de laatstgenoemde voorzien is van een extra absorberende laag en een dikker frame. Prijzen van deze gepersonaliseerde akoestische panelen op aanvraag verkrijgbaar. Info@avcare.nl of via bericht op contact pagina.

Panelenset.png

NOG EVEN OP EEN RIJ

Panelenset.png
  • GERECYCLEDE SPIJKERBROEKENVEZELS ZORGEN VOOR GROTE GELUIDSABSORPTIE

  • PERSONALISEER JE INTERIEUR DOOR ZELF DE PRINT TE KIEZEN

  • OPTIMALISEER GELUIDSWEERGAVE IN JE INTERIEUR

  • WORDT KANT EN KLAAR GELEVERD EN EENVOUDIG TE MONTEREN

  • GEEN NAGALM, GEEN VERMOEIDHEIDD BIJ MUZIEK LUISTEREN

  • KIES VOOR BASIS OF PREMIUM VERSIE

TESTING 1-2-3 TESTING

Zonder Akoestische Panelen
00:00 / 01:00
Met Akoestische Panelen
00:00 / 00:42

In een kleine ruimte hebben we geluidsopname gemaakt. Eerst zonder de twee akoustische panelen en daarna dezelfde tekst maar dan MET de akoustische panelen. Luister zelf maar eens en laat je overtuigen.

bottom of page