top of page
digitaliseer je video
overzetten van film en video
professionele machines
dvd met label
videoband repareren
professionele recorder
alle banden kopieren
dierbare herinneringen
dia's
dia dia dia
dia scanner

WACHT NIET LANGER EN LAAT UW DIERBARE HERINNERINGEN DIGITALISEREN

Digitaliseer uw herinneringen voordat het te laat is. Analoge videobanden, smalfilms, dia's, fotonegatieven, platen en cassettebandjes worden er met de tijd heus niet beter op. Juist zijn het deze analoge beeld en geluidsdragers die nog vele dierbare familiegeschiedenis bevatten die u heus niet wilt verliezen.
 
Denk maar aan uw trouwfilm, geboortefilms en talloze beeldmomenten van de kinderen, vele reisverslagen door u zelf opgenomen met uw videocamera, geluidsopnames van een huwelijk of doopceremonie. En niet te vergeten die dozen vol met fotonegatieven en dia's.

Koester deze vele nostalgische herinneringen en laat uw oude media digitaliseren met professionele apparatuur en een hoop ervaring. Dit alles tegen een scherpe prijs en waarborg van de privacy.
 
Schenk het verleden een toekomst !

Uw dierbare eigen video-opnamen veilig overgezet op DVD ( USB stick of Harddisk tegen meerprijs ). Wij maken gebruik van professionele afspeel en opname apparatuur.

Uiteraard wordt uw privacy gewaarborgd en kunt u gebruik maken van de speciale haal en brengservice, GRATIS in een straal van 15 km rondom Maassluis.

video op dvd

VIDEO OVERZETTEN

Schermafbeelding 2021-12-20 om 20.18.08.png

Digitaliseren NTSC, Secam L, PAL I, V2000 (vcc tape) en  U-Matic is mogelijk. Prijs hiervan op aanvraag.

Word ambassadeur en verdien een KadoKaart van Primera twv € 12,50 bij het aanbrengen van een nieuwe klant voor het digitaliseren van 10 videobanden of meer.

Het digitaliseren van filmrollen 8mm en 16 mm zijn uitgesloten van deze actie.

600x390_PKC.jpeg
20131106_filmfabriek_28.JPG

smalfilm op dvd

het digitaliseren van smalfilm gebeurt door gebruik te maken van een professionele filmscanner. Uw beeldmateriaal wordt gedigitaliseerd bij een externe partij. Hier wordt gebruik gemaakt van een state of the art filmscanner waarbij ieder beeldje van de film afzonderlijk wordt ingescand.  Het scannen gebeurt real time tot op 25 beelden per seconde en garandeert een "flikkeringsvrije" weergave.Ook kan tegen meerprijs de film volledig gerestaureerd worden  middels de zgn RESTAURATIE techniek. Hierbij wordt uw film stofvrij gemaakt en gereinigd net voordat deze opgenomen wordt door de lens. Tevens wordt het beeld optimaal gestabiliseerd.

20131106_filmfabriek_09.JPG

SMALFILM OVERZETTEN

Schermafbeelding 2021-04-06 om 11.12.41.
Leon-focussing-camera.jpg

Voorbeeld zonder nabehandeling

Voorbeeld met nabehandeling RESTAURATIE

Heeft u ze nog op zolder, garage of waar dan ook. Die dozen vol met foto's, negatieven en/of dia,s? Laat deze herinneringen digitaliseren en op USB stick of hard disk zetten. Met een professionele Epson scanner wordt al uw materiaal op zorgvuldige wijze ingescand. De resolutie die gehanteerd wordt is prima voor weergave op grote schermen en ook een afdruk op groot formaat is mogelijk. Er wordt op 2400 Dpi gescand en uw dia wordt in Jpeg formaat gedigitaliseerd.Wilt u een hogere resolutie of bv. TIFF formaat? Alles is bespreekbaar.

dia&foto op USB

fotostudio.jpg

Foto's op papier

Fotonegatieven

Dia's ingeraamd tot 100 stuks

Dia's ingeraamd 100 -250 stuks

Dia's ingeraamd 250 - 1000 stuks

Dia's ingeraamd 1000 - 2000 stuks

Dia's ingeraamd meer dan 2000 stuks

€ 0,35 per foto
€ 0,35 per negatief
€ 0,60 per dia
€ 0,50 per dia
€ 0,40 per dia
€ 0,35 per dia
€ 0,30 per dia

Voor iedere foto en/of dia scan opdracht  wordt € 9,95 opstartkosten in rekening gebracht.

Informeer naar de mogelijkheden info@avcare.nl

Met professionele apparatuur worden uw dierbare eigen audio-opnamen veilig overgezet op USB stick of Harddisk. Uw volledige CD collectie, uw platenverzameling en/of cassettebandjes, alles op één usb stick en overal afspeelbaar. Zowel thuis,op locatie en in de auto.

Uiteraard wordt uw privacy gewaarborgd en kunt u gebruik maken van de speciale haal en brengservice, GRATIS in een straal van 15 km rondom Maassluis.

audio op usb

45 toeren singles per kant

33 toeren LP's per kant

Cassetteband per kant

Bandrecorderband klein per kant

Bandrecorderband middel per kant

Bandrecorderband groot per kant

                

€ 2,50

€ 5,00

€ 4,00

€ 5,00

€15,00

€25,00

Extra korting bij aanlevering grotere aantallen. Informeer naar de prijs info@avcare.nl

Voor iedere audio digitalisatie opdracht  wordt € 9,95 opstartkosten in rekening gebracht.

bottom of page