Akoestiek in huis

Unieke akoestische panelen voor een betere geluidsbalans in jouw favoriete ruimte.

Verbeter de akoestiek

Geluid in balans én verfraai je interieur

Aangename akoestiek zorgt voor het relaxt kunnen luisteren naar muziek. Zonder ongecontroleerde bass tonen of een hinderlijke nagalm. Dit gebeurt vaak in een “hard” interieur ( minimalistische indeling, gebruik van stenen vloer, weinig of geen gordijnen/vloerkleden ).

Vroeger zag je absorptiepanelen alleen in muziekstudio’s maar nu heeft AV Care een mooie oplossing voor bij jou in huis. Absorptie van geluid en art in je woning samen laten gaan en in balans brengen. De akoestische panelen van AV Care worden voorzien van eigen print naar keuze en de print is verlijmd op het absorberende materiaal, gevangen in een geanodiseerd slijtvast frame.

Neem contact op
Over akoestische panelen

Hoe kan het én hoe werkt het?

Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Deze lange vezels hebben de eigenschap om geluidsgolven goed te kunnen absorberen. Een spouw tussen het materiaal en de wand zorgen voor een nog groter absorberend vermogen.

Voor het personaliseren van de akoestische panelen krijg je volledig de vrije hand en natuurlijk kan AV Care je bij de juiste keuze van print begeleiden. Panelen zijn er in 2 kwaliteiten, Basic en Premium waarbij de laatstgenoemde voorzien is van een extra absorberende laag en een dikker frame. Prijzen van deze gepersonaliseerde akoestische panelen op aanvraag verkrijgbaar.?Info@avcare.nl?of via bericht op contact pagina.

Beluister audio verschil
Verbeter de akoestiek

Alle voordelen op een rij

  • Gerecyclede spijkerbroekvezels zorge voor grote geluidsabsorptie
  • Personaliseer je interieur door zelf de print te kiezen
  • Optimaliseer geluidsweergave in je interieur
  • Wordt kan en klaar geleverd en is eenvoudig te monteren
  • Geen nagalm, geen vermoeidheid bij muziek luisteren
  • Kies voor basis of premium versie
Neem contact op

Luister en hoor het verschil

In een kleine ruimte hebben we geluidsopname gemaakt. Eerst zonder de twee akoestische panelen en daarna dezelfde tekst maar dan MET de akoestische panelen. Luister zelf maar eens en laat je overtuigen.

Heb je interesse in akoestische panelen?

Neem dan contact op, wij helpen je graag verder met een mooie maatwerk oplossing voor jouw woning.

Neem contact op