Jouw mening is van groot belang

We leven in een tijd waarin we huiverig worden om “vreemden” aan huis over de vloer te laten komen. Daarom is het voor AV Care noodzakelijk om goede reviews te behalen zodat hiermee het vertrouwen kan worden gegarandeerd. Alle reviews worden door AV Care in originele vorm geplaatst.

Google Reviews

AV Care
5.0
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
Leon de WiltLeon de Wilt
11:14 16 Jul 23
Roy hielp op afstand en toen het beoogde resultaat niet behaald werd, kwam Roy ter plekke langs: audio probleem opgelost. Echt een vakman, goede service, makkelijk bereikbaar en fijne vent. Met respect en een snufje humor.
Ron de WRon de W
13:32 16 May 23
Geweldig vakman met passie voor zijn werk.
Een goed bedrijf, met een hele goede monteur de zijn vak verstaat. Nieuwe tv geplaatst heel nauwkeurig, en met zaak van kennis gedaan.Dikke duim. Kan ik zeker aanbevelen.
Gé DerksenGé Derksen
19:13 05 Sep 21
Min probleem: verouderde stereotoren met analoge tuner die ziggo niet meer ondersteunde.Een vriend raadde mij AV Care aan omdat hij door Roy fantastisch geholpen was.Deze tip bleek zeer waardevol. Roy loste ook mijn probleem vakkundig, betrouwbaar, klantvriendelijk en met duidelijke en doorzichtige prijsstelling snel op.0ok ik raad AV Care nu aan omdat ik ook ik fantastisch geholpen ben.
Lucia FalkenaLucia Falkena
10:53 02 Apr 18
Roy heeft al onze VHS banden met familiefilms op DVD gezet. Daar zat ook een film bij die in 1940 was opgenomen en een film die was opgenomen met een Amerikaans systeem. Tegen een goede prijs heeft Roy in alle opzichten onze verwachtingen overtroffen. Samengevat: Hij is een vakman met passie voor zijn werk.
js_loader

Website reviews

Een overzicht van met reviews van onze tevreden klanten

4,7
4,7 van 5 sterren (op basis van 100 reviews)
Uitstekend83%
Heel goed11%
Gemiddeld3%
Slecht1%
Verschrikkelijk2%

 

Simon van Beek

Simon van Beek Hellevoetsluis

Ik had mij zelf een Yamaha AV receiver cadeau gedaan en dacht die krijg ik wel up en running maar dat viel knap tegen met een handleiding van 163 kantjes. Maar na dat Roy Doyer, van AV Care, bij ons langs is gekomen genieten wij van perfect geluid en een ontelbaar aantal zenders.

Het was snel voor elkaar en Roy verraste ons met een duidelijke uitleg, GEWELDIG wij zijn dik tevreden.

Vakmanschap is meesterschap

Roy komt al jaren bij mij over de vloer en heeft in het verleden mijn tv en geluidsinstallatie aangesloten. Mijzelf nu een nieuwe geluidsset gegund en deze is, wederom op professionele en vakkundige wijze, vorige week door Roy geinstalleerd! Met name ook bij de aanschaf van de boxen heb ik voortreffelijke hulp van Roy mogen ervaren. Installeren van apparatuur blijft een vak apart, is mij totaal niet op het lijf geschreven en daarom ben ik erg blij zo’n ervaren vakman over de vloer te hebben. Ik beveel hem dan ook van harte aan als u iets te installeren heeft!

Weer helemaal top

Vandaag weer fantastisch geholpen door Roy nadat een blikseminslag pal boven onze flat de boel had ontregeld o.a converter kapot! Sinds 2016 maak ik al gebruik van Roy zijn diensten en ik heb er alle vertrouwen in dat het dan weer goed komt, een geruststellende gedachte!! Aanrader die Roy!

update Loewe T.V.

We werden door Correct gewezen op A.V.Care omdat onze TV moest worden geüpdatet. Na een afspraak heeft Roy ons goed en snel geholpen en kijken we weer als vanouds TV. Goede adviezen en heel vriendelijk. Indien nodig bellen we hem weer met een gerust hart.

Problemen nieuw Ziggo kastje en apparatuur

Roy gebeld en om hulp gevraagd. Hij is dezelfde middag nog langs gekomen en heeft alle problemen vlot verholpen.

Vakmanschap

Alles perfect aangesloten, hetgeen voor mij een onmogelijkheid was. Ben heel tevreden in alles, zoals het werk als in de omgang. Een aanrader.

installatie van de onkyo versterker had ik van de afstandbediening zelf een zooitje van gemaakt

Deze meneer had het in no time gezien en het is nu helelmaal top . ik ben er erg blij mee

 

Laat een review achter

Laat een review achter