Jouw mening is van groot? belang

We leven in een tijd waarin we huiverig worden om “vreemden” aan huis over de vloer te laten komen. Daarom is het voor AV Care noodzakelijk om goede reviews te behalen zodat hiermee het vertrouwen kan worden gegarandeerd. Alle reviews worden door AV Care in originele vorm geplaatst.

Google Reviews

AV Care
5.0
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
Leon de WiltLeon de Wilt
11:14 16 Jul 23
Roy hielp op afstand en toen het beoogde resultaat niet behaald werd, kwam Roy ter plekke langs: audio probleem opgelost. Echt een vakman, goede service, makkelijk bereikbaar en fijne vent. Met respect en een snufje humor.
Ron de WRon de W
13:32 16 May 23
Geweldig vakman met passie voor zijn werk.
Een goed bedrijf, met een hele goede monteur de zijn vak verstaat. Nieuwe tv geplaatst heel nauwkeurig, en met zaak van kennis gedaan.Dikke duim. Kan ik zeker aanbevelen.
Gé DerksenGé Derksen
19:13 05 Sep 21
Min probleem: verouderde stereotoren met analoge tuner die ziggo niet meer ondersteunde.Een vriend raadde mij AV Care aan omdat hij door Roy fantastisch geholpen was.Deze tip bleek zeer waardevol. Roy loste ook mijn probleem vakkundig, betrouwbaar, klantvriendelijk en met duidelijke en doorzichtige prijsstelling snel op.0ok ik raad AV Care nu aan omdat ik ook ik fantastisch geholpen ben.
Lucia FalkenaLucia Falkena
10:53 02 Apr 18
Roy heeft al onze VHS banden met familiefilms op DVD gezet. Daar zat ook een film bij die in 1940 was opgenomen en een film die was opgenomen met een Amerikaans systeem. Tegen een goede prijs heeft Roy in alle opzichten onze verwachtingen overtroffen. Samengevat: Hij is een vakman met passie voor zijn werk.
js_loader

Website reviews

Een overzicht van met reviews van onze tevreden klanten

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 69 reviews)
Uitstekend87%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk1%

 

Simon van Beek

Rated 5 out of 5

Simon van Beek Hellevoetsluis

Ik had mij zelf een Yamaha AV receiver cadeau gedaan en dacht die krijg ik wel up en running maar dat viel knap tegen met een handleiding van 163 kantjes. Maar na dat Roy Doyer, van AV Care, bij ons langs is gekomen genieten wij van perfect geluid en een ontelbaar aantal zenders.

Het was snel voor elkaar en Roy verraste ons met een duidelijke uitleg, GEWELDIG wij zijn dik tevreden.

. Topper

Rated 1 out of 5

Uitstekend en heel vriendelijk geholpen en zelfs ongevraagd nog een karweitje erbij gedaan. Een dikke pluim.

Ria Ekker

Rated 5 out of 5

Wat fijn dat dvd en cd vanmorgen zijn aangesloten

De heer Doyer begreep dat ik met mijn 83jaar rustig uitleg nodig had. Wat fijn om zo vriendelijk en duidelijk geholpen te worden.

Heel veel dank

Topper

Rated 5 out of 5

Snel en goed geholpen

Topper

Rated 4 out of 5

Snel en goed geholpen!

Prima gehoor

Rated 5 out of 5

Zoals gewoonlijk weer een 10.

Kundig

Rated 4 out of 5

Roy komt met oplossingen die wij zelf niet bedacht konden hebben. TOP! Goed vakman en voor herhaling, zeker als wij hem nodig hebben.

 

Laat een review achter

Laat een review achter