Digitaliseer Dierbare Herinneringen

Wacht niet langer en laat jouw waardevolle momenten digitaliseren. Kijk ze daarna wanneer je wilt rechtstreeks terug op televisie (nieuwere modellen).

SCHENK HET VERLEDEN EEN TOEKOMST

Digitaliseer je herinneringen voordat het te laat is

Analoge videobanden, smalfilms, dia’s, fotonegatieven, platen en cassettebandjes worden er met de tijd heus niet beter op. Juist zijn het deze analoge beeld en geluidsdragers die nog vele dierbare familiegeschiedenis bevatten die je heus niet wilt verliezen.

Denk maar aan die trouwfilm, geboortefilms en talloze beeldmomenten van de kinderen, vele reisverslagen door jezelf opgenomen met de videocamera, geluidsopnames van een huwelijk of doopceremonie. En niet te vergeten die dozen vol met fotonegatieven en dia’s.

Koester deze vele nostalgische herinneringen en laat deze oude media digitaliseren. AV Care werkt met professionele apparatuur en een hoop ervaring. Dit alles tegen een scherpe prijs en waarborg van de privacy.

Schenk het verleden een toekomst !

Neem contact op
VANAF € 5,- incl. BTW

Video op DVD/USB

De dierbare eigen video-opnamen veilig overgezet op DVD (USB stick of Harddisk tegen meerprijs). Wij maken gebruik van professionele afspeel en opname apparatuur.

Uiteraard wordt de privacy gewaarborgd en kun je gebruik maken van de speciale haal en brengservice. GRATIS in een straal van 15 km rondom Maassluis.

Video overzetten

Digitaliseren NTSC, Secam L, PAL I, V2000 (vcc tape) en U-Matic is mogelijk. Prijs hiervan op aanvraag.

VANAF ? 5,- incl. BTW

Video op DVD

De dierbare eigen video-opnamen veilig overgezet op DVD (USB stick of Harddisk tegen meerprijs). Wij maken gebruik van professionele afspeel en opname apparatuur.

Uiteraard wordt de privacy gewaarborgd en kun je gebruik maken van de speciale haal en brengservice, GRATIS in een straal van 15 km rondom Maassluis.

Digitaliseren NTSC, Secam L, PAL I, V2000 (vcc tape) en U-Matic is mogelijk. Prijs hiervan op aanvraag.

Video overzetten
Digitaliseer smalfilm

SMALFILM OP USB

Het digitaliseren van smalfilm gebeurt door gebruik te maken van een professionele filmscanner. Het beeldmateriaal wordt gedigitaliseerd bij een externe partij. Hier wordt gebruik gemaakt van een state of the art filmscanner waarbij ieder beeldje van de film afzonderlijk wordt ingescand. 

Het scannen gebeurt real time tot op 25 beelden per seconde en garandeert een “flikkeringsvrije” weergave. Ook kan tegen meerprijs de film volledig gerestaureerd worden  middels de RESTAURATIE techniek. Hierbij wordt de film stofvrij gemaakt en gereinigd net voordat deze opgenomen wordt door de lens. Tevens wordt het beeld optimaal gestabiliseerd.

Smalfilm overzetten

Het verschil tussen met of zonder nabehandeling

Digitaliseer smalfilm

SMALFILM OP DVD

Het digitaliseren van smalfilm gebeurt door gebruik te maken van een professionele filmscanner. Het beeldmateriaal wordt gedigitaliseerd bij een externe partij. Hier wordt gebruik gemaakt van een state of the art filmscanner waarbij ieder beeldje van de film afzonderlijk wordt ingescand.?

Het scannen gebeurt real time tot op 25 beelden per seconde en garandeert een “flikkeringsvrije” weergave.Ook kan tegen meerprijs de film volledig gerestaureerd worden middels de zgn RESTAURATIE techniek. Hierbij wordt de  film stofvrij gemaakt en gereinigd net voordat deze opgenomen wordt door de lens. Tevens wordt het beeld optimaal gestabiliseerd.

Smalfilm overzetten
Digitaliseer foto’s en DIA’s

Dia & Foto op USB

Heb jij ze nog op zolder, garage of waar dan ook. Die dozen vol met foto’s, negatieven en/of dia’s? Laat deze herinneringen digitaliseren en op USB stick of hard disk zetten. Met een professionele Epson scanner wordt al het materiaal op zorgvuldige wijze ingescand.

De resolutie die gehanteerd wordt is prima voor weergave op grote schermen en ook een afdruk op groot formaat is mogelijk. Er wordt op 2400 Dpi gescand en uw dia wordt in Jpeg formaat gedigitaliseerd.Wilt u een hogere resolutie of bv. TIFF formaat? Alles is bespreekbaar.

Prijzen overzicht voor Dia’s en Foto’s

Beschikbare opties

Foto’s op papier

Fotonegatieven

Dia’s ingeraamd tot 100

Dia’s ingeraamd 100 – 250 stuks

Dia’s ingeraamd 250 – 1000 stuks

Dia’s ingeraamd 1000 – 2000 stuks

Dia’s ingeraamd +2000 stuks

Prijzen voor foto’s en dia’s

Foto’s op papier: € 0,35 per foto

Foto negatieven: € 0,35 per negatief

Dia’s tot 100 st: € 0,60 per dia

Dia’ 100 – 250 st: € 0,50 per dia

Dia’ 250 – 1000 st: € 0,40 per dia

Dia’ 1000 – 2000 st: € 0,35 per dia

Dia’ +2000 st: € 0,30 per dia

Voor iedere foto en/of dia scan opdracht
wordt € 9,95 opstartkosten in rekening gebracht.

Neem contact op
VANAF € 5,- incl. BTW

Audio op USB

Met professionele apparatuur worden alle dierbare eigen audio opnamen veilig overgezet op USB stick of Harddisk. Jouw volledige CD collectie, de platenverzameling en/of cassettebandjes, alles op één usb stick en overal afspeelbaar.

Zowel thuis, op locatie en in de auto. Uiteraard wordt de privacy gewaarborgd en kun je gebruik maken van de speciale haal en brengservice, GRATIS in een straal van 15 km rondom Maassluis.

Prijzen overzicht voor audio op USB overzetten

Let op, prijzen zijn per kant

45 toeren singles

33 toeren LP’s

Cassetteband

Bandrecorderband klein

Bandrecorderband middel

Bandrecorderband groot

Prijzen per kant, audio naar USB

45 toeren singles: € 2,50

33 toeren LP’s: € 5,00

Cassetteband: € 4,00

Bandrecorderband klein: € 5,00

Bandrecorderband middel: € 15,00

Bandrecorderband groot: € 25,00

Voor een audio digitalisatie opdracht
wordt € 9,95 opstartkosten in rekening gebracht.

Neem contact op

Heb je interesse in het digitaliseren
van video of audio?

Neem dan contact op, wij helpen je graag verder.

Neem contact op